top of page
Mer om husrens, årsaker og tips
Uro i hus skyldes ofte ånder som er på besøk, beboernes egen spirituelle energi eller naboer.

Et medium kan ha mange oppgaver. Når det gjelder husrens er dette blitt enda mer aktualisert etter TV programmer som Åndenes makt. Her blir temaet mystifisert, med bruk av spenningseffekter. Dette har skapt mye frykt og misforståelser.

Ånder som har forlatt denne verden er svært lite jordbundne. I den dimensjonen de er i dag har de ikke behov for materielle saker som hus, bil, klær eller andre gjenstander. Derfor kan de heller ikke fysisk bo i et hus. Enten en ånd befinner seg i denne verden eller på andre siden kan de ha interesse av å hilse på andre ånder i begge dimensjonene. For at åndene som er på besøk skal gjøre oss oppmerksomme på at de er tilstede bruker de sin energi til å lage lyder, flytte på ting, berøre oss og lignende. De kommer for å hilse på oss og hjelpe oss. De er glade i oss og ønsker ikke å skremme oss eller gjøre oss noe vondt. Tvert imot ønsker de at vi skal ta kontakt med et medium for å formidle deres beskjeder. Det kan være så enkelt som at de ønsker å gjøre oss oppmerksomme på vår helsetilstand, en lekkasje i kjelleren og mange andre eksempler.

Det du kan gjøre selv er å prøve å kommunisere med dem. Skjer det ting som du ikke liker kan du bare fortelle dem at du ikke ønsker måten de er tilstede på.

Enkelte fenomener i hus kan være forårsaket av andre kilder enn ånder som er på besøk. Da vi alle er en blanding av menneske og ånd er det naturlig at vi utstråler energi fra vårt aurafelt og chakraer. Vi selv kan forstyrre datamaskiner og elektriske apparater. På samme måten kan naboer utstråle ut negativ energi. Energi som tanker og følelser fra naboer kan oppfattes som støy i vårt energifelt. Her kan vi selv gjøre enkle grep for å unngå dette, som å sette opp levende lys eller elektrisk lys inntil naboens vegg. Symbolsk vil dette sette opp en sperre mot egen energi. Du kan finne kreative løsninger, for eksempel å flytte sengen inntil en annen vegg.

Det er helt naturlig å bruke et medium i husrensen da de kan kommunisere med åndene. Når åndene får kommunisert det de har «på hjertet» vil de holde seg unna. Er det noen som sterkt ønsker å være på besøk hos deg, kan en lage avtaler med de. For eksempel tid/sted/hvordan. Velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker husrens!

bottom of page