top of page
  • jdam21

DAGENS FILOSOFI - HVEM ER JEG?


I en stille stund spør jeg med selv: Hvem er jeg egentlig, og svaret kommer raskt:

Du tenker at du "bare" er en dråpe i havet: så atskilt, liksom! Hva om jeg sier deg at du er hele havet i en' dråpe. For en forskjell! Hvorfor ikke forstå at hele universet er i DEG. I en tid hvor dualiteten råder er vi lært til å tro at du og jeg er grunnleggende forskjellige. I vår ytre verden skapes det en ide' om at konkurranse og materiell rikdom er nøkkelen til et lykkelig liv.Noen har penger, makt eller utmerkelser, og det er kanskje alt de har.

Rikdom og overflod skapes i ditt indre, der hvor ditt reneste gull ligger urørt. Ingen kan ta det fra deg! Vi er alle en dråpe i et stort hav, men likevel av samme opphav. Dere er alle brødre og søstre. Energien du bærer inni deg kommer fra en' kilde. Uten den kunne du ikke stå oppreist eller leve lenge. Noen av de mest generøse menneskene har ingen penger. Noen av de menneskene med mest visdom i seg har ingen utdanning. Noen av de snilleste menneskene du kan tenke deg har vært de som har blitt såret mest. Alt dette renner inn i oss fra en' kilde hvis vi åpner opp for det.

 

I total stillhet finner vi roen vi trenger for å hente det mest dyrebare et menneske kan eie; kontakten med vårt høyere selv. Ensomhet er ikke en forbannelse, men en gave som gir deg mulighet til å se hvem du egentlig er. En individuell del av en større sjel. Store ånd, kilden, Gud, universet. Dine visjoner blir helt klare bare når du ser inn i ditt hjerte. Hele meningen med din menneskelige eksistens er å tenne et lys i mørke av all væren. Din sjel har vært sjel i hundrevis, tusenvis av inkarnasjoner lenge før ditt ego ble skapt. Ego indentifiserer seg hele tiden med hva som er ditt, hva du tenker, føler, fortid og fremtid. Sjelen er evig og den forstår ikke konkurranse, løgner og ytre fasade.

 

Alt i livet ditt er en refleksjon av valg du har tatt før du ble født, tidlig i livet og kanskje i går. Det renner som en flod gjennom livet ditt og er et speil av hva du har ønsket å erfare og lære i dette livet. Fruktene av mange inkarnasjoner. Føler du deg som offer kan det være at du ikke har tørt å flyte med i denne floden som renner så glatt gjennom livet ditt. Hvis du vil ha et annet resultat må du så raskt som mulig foreta noen andre valg som du plasserer saftig inn i din følelseskropp og som du lever ut gjennom handling, uavhengig av hva andre måtte mene.

 

Vern om ditt gull! Fokuser innover og dypt inn i deg selv, i stillhet, i meditasjoner. Få ting på plass i ditt ytre. Det vil komme som en refleksjon i din ytre verden. Snakk alltid fra hjertet og behold fokus på din indre kraft i omgang med andre mennesker. Ja, ha faktisk størst fokus på deg selv. Elsk andre like høyt som deg selv. Om det ikke er noen som deler dine vegvalg, så velg å ha mot til å gå den vegen alene.


Har du lyst til å få kontakt med ditt høyere selv gjennom healing? Les mer på:
74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page