top of page
  • jdam21

BÆREKRAFTIG UTVIKLING I ET SPIRITUELT PERSPEKTIV

Innen spiritualismen har vi et prinsipp som går på at vi alle har et personlig ansvar. Teamet er til stadighet belyst i ulike media, og appellerer som regel til vår dårlige samvittighet. Riktignok har vi et personlig ansvar, da bruk av dagens ressurser bør brukes på en slik måte at det ikke svekker fremtidige generasjoner. Det handler oftest om økonomi og naturressurser og hvordan vi kan få dekket våre behov, slik at vi kan leve trygge og gode liv uten at det går for mye på bekostning av jordens ressurser. Temaet fremstilles gjerne på en slik måte at det er ikke nok ressurser til alle, og at det er en stadig kamp mellom ulike interesser med varierende motiver. Slik det fremstilles kan vi raskt gå i frykt og rett og slett bli syke av all retorikk, og vi føler kanskje at vi ikke strekker til med det vi selv makter å bidra med. Mange kan begynne å tvile på sine indre ressurser og får sine energier forstyrret og redusert, på en slik måte at vi forblir maktesløse og lite i stand til å bidra konstruktivt i dette arbeidet.


Åndeverden med guider er selvfølgelig opptatt av bærekraft, og vil hjelpe oss med å behandle/gjennomgå de erfaringene vi mennesker tillegger vår sjel og utvikling. Når sjelen ikke lenger ser noen hensikt med det livet vil lever, gjennomgår vi nødvendige endringsprosesser som kan oppleves krevende. Bærekraft i et større perspektiv er styrt av flere økonomiske interesser, og er noen ganger ulogiske og uriktig forankret fra et menneskelig synspunkt. Åndeverden og guider har en høyere intelligens og er mer logisk i sine betraktninger av samfunnet vi lever i. Både innenfor ulike generasjoner og hvert enkelt menneske prøver de å guide oss så godt de kan. De vet bedre enn oss hva vi faktisk har mest behov for, enn det vi selv forstår. Som at lue og votter er viktig for at våre barn ikke skal fryse og bli dårlige på vinterstid, har åndeverden et innsyn i fremtidige konsekvenser av handlinger og dårlige valg vi foretar oss.


Kroppene våre har også sin egen økonomi, i hvert enkelt organ i kroppen, men også i vår generelle tilgang på ressurser. Vi er alle ansvarlige for å produsere vår egen energi og endre vårt fokus i takt med utfordringer vi står ovenfor. Vi er en helt annen versjon av oss selv om ett år enn vi er i dag, fordi det er en flyt av energi som vi bygger opp og etter hvert gir av oss selv til andre. Vårt DNA er identisk med moder jord sitt DNA, og vi er en del av moder jord. Krever vi mer av våre omgivelser/medmennesker enn vi klarer å gi til andre oppstår ubalanse. Alt handler om å være i balanse, og holder vi for mye tilbake og ikke bidrar til fellesskapet , surner energien vår og går i forråtnelse. Det hindrer oss i å være sentrerte og holde fokus. Vær åpen for at verden er godartet og at det er en gud som er i alt og alle, slik at du til enhver tid blir guidet for hvert trinn du går på denne jord!


Som mennesker er vi utstyrt med et ego som hjelper oss til å finne vår plass i det miljøet vi er i, som en konsekvens av hva slags plan vi inkarnerte med i denne omgangen. Det er svært viktig for at vi skal få tilfredsstilt våre mangelbehov og vekstbehov. Som voksne mennesker har vi fått så mange ønsker oppfylt, at vi begynner å fundere mer over hva vi selv kan gi av oss selv til andre og verden omkring oss. Det er et punkt i hjertet som aktiveres når du har klart å snu fokus fra mangelbehov til vekstbehov, og alt ligger godt plantet i ditt hjerte. Så hugs hvem du er, og hvorfor du er kommet til denne planeten! All endring i det ytre miljøet starter i deg, så velkommen til fremtiden, den starter i dag.39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page